artikel

Terras Top 100 2017 nr. 48: Joseph aan de Poel, Aalsmeer

Café 511

Als epicentrum van de Nederlandse bloemenhandel zal er vast wel eens iets zakelijks moeten worden besproken. Dus mag Aalsmeer zich gelukkig prijzen met een zaak als Joseph aan de Poel binnen de gemeentegrenzen.

Terras Top 100 2017 nr. 48: Joseph aan de Poel, Aalsmeer
Aan de Poel

Op en aan het water gelegen. Binnen herkennen we de hand van interieurinrichter Estida, buiten is die sfeervolle lijn doorgetrokken. Grijze rieten stoelen met kussens en strakke tafels. Ook is er een lange tafel met designkuipstoeltjes aanwezig. Op de tafels verse bloemen. Hier is duidelijk aandacht aan besteed.

De bediening laat wat steken vallen. De vraag om iets zonder prik wordt gevolgd door het advies een Ice Tea Green te nemen. Bij het drankje komt ook de gevraagde lunchkaart, maar de vraag wat we willen eten, komt ze niet stellen. Op andere tafels blijft glaswerk nodeloos lang staan. ‘Scan het terras wat vaker’, geeft het jurylid als advies. ‘Staan er nog lege glazen? Zijn er gasten die nog wat willen bestellen?’

Stommeerweg 72
Josephaalsmeer.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel