artikel

Terras Top 100 2017 nr. 50: De Smulpot, Den Burg

Café 611

Eén plaatsje lager dan het Smulpaleis, De Smulpot. Een zaak die, als het iets meer de balans zou vinden tussen goede service en oprechte aandacht voor de gast, zeker hoger zou scoren. Want het loopt hier gesmeerd, hoor.

Terras Top 100 2017 nr. 50: De Smulpot, Den Burg

We zijn natuurlijk wel op de Wadden. Waar het toerismeseizoen tegenwoordig al lang niet meer pas na Pasen op gang komt, maar de horeca wel te maken heeft met echte piekmomenten én daarop ook anticipeert. Dus zit het met de snelle service hier wel snor.

Op de vraag naar een 0.0-biertje worden twee suggesties gegeven. koud worden ze even later op tafel gezet. De doorbakken hamburger smaakt prima maar is niet well done, zoals gevraagd. ‘Ze snappen het hier wel’, merkt het jurylid op. ‘Ondanks de drukte, zie je een geoliede machine. Iets meer aandacht voor ons had wel gekund. Het zorgt voor een prettiger en persoonlijker beleving. Maar verder alle complimenten.’

Binnenburg 5
Desmulpot.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel