artikel

Terras Top 100 2017 nr. 52: Oranjeplaat, Arnemuiden

Café 289

Een terras waarvan je bij aankomst nog denkt: het zal mij benieuwen. Maar eenmaal het hek door en er gearriveerd, is er sprake van een echt wow-effect.

Terras Top 100 2017 nr. 52: Oranjeplaat, Arnemuiden

‘Een blije verrassing’, zo omschrijft de vakjury het terras op een schitterende locatie aan het Veerse Meer, met uitzicht op de jachthaven van het Zeeuwse Arnemuiden.

Het goed onderhouden meubilair staat uitnodigend op de gasten te wachten. Voor mindere dagen is er een grote en afsluitbare serre aanwezig, maar die staat vandaag open. Wat volgt, is een prima terraservaring. Met een glimlach en een vriendelijk goedemiddag wordt ons gevraagd wat we te drinken wensen. Onze bestelling wordt door de medewerker nog even herhaald ter controle. Is altijd prettig als dit wordt gedaan. Het drankje komt op een viltje, met het logo naar ons toegedraaid, en krijgen we ingeschonken op de manier zoals we dat graag zien in de horeca. Fijn die details. Op de kwaliteit van de bestelling is ook helemaal niets aan te merken. De koffie zonder voetbad, de appelsap voor de kinderen in een flesje met rietje. Ook de tafels om ons heen krijgen vlot bediend. Uitstekende service, snelle bediening.

Klein puntje is de persoonlijke aandacht. Dat mag nóg net iets meer. De jury omschrijft het terras echter als één die hij zal aanbevelen aan anderen. Niet voor niets is Oranjeplaat al jaren een vaste waarde in Terras Top 100. En ja, iets lager dan voorheen, maar dat zegt meer over de rest dan over Oranjeplaat.

Muidenweg 1A
Restaurantoranjeplaat,nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel