artikel

De Cherry Bakewell Taart: vegan & glutenvrij

Café 72

Nieuw in het assortiment van Dero Foods is de Cherry Bakewell Taart, die naast glutenvrij ook vegan is.

De Cherry Bakewell Taart: vegan & glutenvrij

De Bakewell taart is een typisch Engelse taart, die van origine bestaat uit een bodem van zanddeeg (in dit geval glutenvrij en vegan), met daarboven lagen van jam, frangipane en een topping van amandelschaafsel. In de Cherry Bakewell Taart is een rijke kersencompote gebruikt, met een klein beetje kersenbrandewijnlikeur. Samen met de frangipane een geweldige combinatie!

De vegan Cherry Bakewell Taart is onderdeel van ons assortiment glutenvrij, wat naast deze VEGAN taart uit nog drie andere glutenvrije taarten bestaat. Bovendien zijn er ook cookies en brownies die naast glutenvrij ook nog lactosevrij zijn. Al onze glutenvrije producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen!

De Cherry Bakewell Taart wordt geïntroduceerd door Dero Foods op de Horecava op standnummer 12.630. Beursbezoekers kunnen de op de stand komen proeven.

Reageer op dit artikel