fotoreportage

Foto’s herbouwde stadscafé De Vooruitgang

Café

Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven is op 8 januari 2015 weer open gegaan. Het café is herbouwd na een fikse brand op 27 april in 2013. Het pand brandde tot de grond toe af.
De Vooruitgang heeft nu van kelder tot dak een nieuwe inrichting gekregen. De monumentale gevel die door de brand ernstig beschadigd was, is in ere hersteld. De indeling van het stadscafé is veranderd. Zo komt er nu veel daglicht naar binnen waardoor het café geschikt is voor alle momenten van de dag.
Het interieur is gebaseerd op grootstedelijke invloeden van New York in combinatie met Brabantse huiselijkheid. Op het nieuwe menu staan nog meer klassieke gerechten van de grill zoals een ruige burger met spek en een malse entrecôte.
De Vooruitgang is onderdeel van Debuut BV, welke op plek 43 in de Misset Horeca top 100 van merken en bedrijven staat.

Foto’s herbouwde stadscafé De Vooruitgang