fotoreportage

Foto’s opening Hanos Den Haag-Delft

Café

Hanos heeft 9 november haar eerste vestiging in Zuid-Holland geopend. Hanos Den Haag-Delft heet de 26ste locatie van de horecagroothandel. Tijdens de feestelijke opening veel topchefs in actie zoals Fred Mustert, Jacob Jan Boerma en Cees Helder. Bekijk hier de foto’s van de opening.

Foto’s opening Hanos Den Haag-Delft

Op maandag 9 november opende Hanos Internationale Horecagroothandel de locatie officieel. Vanaf half twee die dag was er een feestelijk programma onder leiding van gastvrouw-voor-één-dag Nicolette van Dam.

30.000 vierkante meter

Het nieuwe gebouw, gelegen aan de A13, bestaat uit twee verdiepingen van samen meer dan 30.000 vierkante meter en biedt een uitgebreid assortiment aan food en non-food producten. Waaronder een indrukwekkende wijnafdeling met 2800 wijnen en 1300 gedistilleerd labels alsmede een aparte cave met Grand Cru wijnen.

Hanos, Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek hebben eerder dit jaar de handen ineengeslagen om op 9 november, na negen maanden voorbereiding, dé groothandel van de toekomst te kunnen openen.

In het bijzijn van oprichter Jan van der Horst en zijn vrouw alsmede commissaris van het eerste uur Dik Wessels verrichte de Burgemeester van Delft, de heer Verkerk, de officiële openingsceremonie.

‘Ik ben er ontzettend trots op dat Hanos Den Haag-Delft  is geopend, met nu al 120 werknemers. Het is een onderneming waar ambacht en gastronomie samenkomen, dat zie je hier binnen Hanos in alles.’

Cheque voor ziekenhuis

Ter gelegenheid van de opening werd namens Hanos een cheque van €25.000 overhandigd aan het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft.

Reageer op dit artikel