nieuws

Koekje bepaalt vergadering

Café

Het soort en de kwaliteit van koekjes die tijdens vergaderingen in hotels worden aangeboden, kunnen een akkoord maken of breken. 80 procent van de zakenmensen vindt dat, blijkt uit een enquête.

Koekje bepaalt vergadering

Van de ondervraagden is 58 procent van mening dat de koekjes in de vergaderzaal in hotels de eerste indruk van een bedrijf positief kunnen beïnvloeden. 80 procent beweert dat koekjes de kwaliteit en het resultaat van een vergadering verbeteren. Juridische professionals worden het sterkst beïnvloed door een koekje van uitstekende kwaliteit (67%), gevolgd door verkopers, media of marketingprofessionals.

In de eerste ‘business biscuit study’ ondervroeg Holiday Inn meer dan duizend zakenmensen in Groot-Brittannië. Verder blijkt dat koekjes het tweede belangrijkste aspect van een vergaderzaal zijn, na tafels en stoelen en vóór verlichting, technologie en decoratie.

Reageer op dit artikel