nieuws

Metro’s stil na schietincident café Amsterdam

Café

Op zoek naar de dader van een schietpartij in een café in Amsterdam Zuid-Oost, heeft de politie donderdagavond twee metro’s enige tijd stilgezet. De metrostellen werden doorzocht, maar de verdachte werd niet aangetroffen. Dat liet de politie donderdag weten.

Metro’s stil na schietincident café Amsterdam

Rond 19.15 uur vielen er geschoten in het café aan de Wisseloord in de hoofdstad. Een persoon raakte daarbij gewond. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. Over zijn toestand was donderdagavond nog niets bekend, maar het slachtoffer was aanspreekbaar toen de hulpdiensten arriveerden, aldus de politie.

De politie kon donderdagavond nog niets over de identiteit van het slachtoffer en de achtergrond van de schietpartij zeggen. De dader is voortvluchtig.

Reageer op dit artikel