nieuws

Twee mannen neergestoken voor café in Haarlem

Café

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee mannen neergestoken voor café ’t Hof van Haerlem in Haarlem. Het gaat om een man van 26 en een man van 35.

Twee mannen neergestoken voor café in Haarlem

Het incident vond plaats om kwart over drie. Aan de steekpartij was een vechtpartij vooraf gegaan. Hulpdiensten kwamen massaal ter plekke om assistentie te geven. Ook het traumateam uit Amsterdam werd opgeroepen.

De politie is direct een groot onderzoek gestart en bezoekers van het café moesten binnenblijven. ’t Hof van Haerlem is pas korte tijd weer open. Het was eerder gesloten omdat de politie er wapens en drugs vond.

Na de steekpartij zijn er twee verdachten aangehouden, maar over de toedracht van de ruzie is nog niets bekend. De beide neergestoken mannen maken het naar omstandigheden goed, bericht een lokaal radiostation.

Reageer op dit artikel