nieuws

Escape Amsterdam viert 25-jarig bestaan

Café

Escape Amsterdam bestaat 25 jaar en gebruikt de maand oktober om daar uitgebreid bij stil te staan. Onder andere door middel van 150 m2 nieuwe ledverlichting in de grote zaal en een speciale programmering.

Escape Amsterdam viert 25-jarig bestaan

Woensdag 19 oktober wordt het Amsterdam Dance Event feestelijk geopend met optredens van onder andere de dj’s Ferry Corsten en Sander van Doorn. Tot en met zondag zijn er dan volop activiteiten.

Op 22 oktober vindt een zogeheten speciale Framebusters XXL ADE Showcase plaats. De maand wordt een week later afgesloten met een optreden van onder andere dj – en voormalig topjudoka – Dennis van der Geest.

Escape werd 25 jaar geleden geopend in samenwerking met Sky Channel. De presentatie was in handen van Linda de Mol en er was een optreden van de Zweedse rockband Europe, bekend van hun hit The Final Countdown.

Reageer op dit artikel