nieuws

Topcafé speelt in op blackberryellende

Café

De Stomme van Campen in Kampen speelt op ludieke wijze in op de blackberryellende van de afgelopen dagen. Wie woensdag met zijn blackberry het topcafé – nummer 40 in de Misset Horeca Café Top 100 – bezoekt, krijgt een bockbiertje van de tap.

Topcafé speelt in op blackberryellende

‘We hebben bockbierweek’, begint eigenaar David Lemstra het ontstaan van zijn actie. ‘De hashtag bb staat voor bockbier en voor blackberry. Gezien de storing bij blackberry, leek het me wel een leuke actie.’ De Stomme van Campen serveert deze week liefst elf bockbieren van de tap.

Lemstra zag zijn café afgelopen jaar niet alleen 31 plaatsen stijgen in de Café Top 100, maar werd ook verkozen tot meest innovatieve ondernemer uit de lijst. Hij kreeg deze titel, omdat hij dankzij het gebruik van social media gasten aan zijn zaak weet te binden.

De ondernemer weet niet wat hij mag verwachten, maar gezien de vele reacties op twitter is hij op alles voorbereid. ‘Er komen zelfs tweets uit het buitenland. Normaal gesproken sta ik op woensdagavond alleen in het café, maar ik heb toch maar extra personeel geregeld.’

De actie is alleen geldig op woensdag 12 oktober. ‘We openen om 19.00 uur. Ik ben benieuwd.’

Reageer op dit artikel