nieuws

Bijzondere Serious Request-actie in Schiller

Café

Café Schiller in Aalten, nummer 63 in de Café Top-100 en daarmee behorend tot de beste kroegen van Nederland, is het toneel van een bijzondere Serious Request actie. Nardie Reimes loopt op een loopbaan virtueel een tocht van Aalten naar Leiden, de hoofdstad van Serious Request dit jaar.

Bijzondere Serious Request-actie in Schiller

Reimes begint klokslag twaalf uur in de nacht van 22 op 23 december en hoopt op 24 december om 18.00 uur te finishen. Met de actie hoopt ze geld in te zamelen voor Serious Request van 3FM.

‘Ik weet dat het eigenlijk gekkenwerk is’, zegt ze. ‘Mijn langst gelopen afstand tot nu toe is 80 kilometer, de 200 kilometer van de vierdaagse buiten beschouwing gelaten. Maar ik ben gedreven en vast van plan het te halen’, aldus Nardie Reimes.

Reimes vraagt per kilometer een geldbedrag als sponsorgeld. Reimes: ‘Dat is natuurlijk een enorme motivator om de kilometers te volbrengen. Maar een vast bedrag mag natuurlijk ook’. Belangstellenden kunnen haar sponsoren via www.metersvoormamas.nl.

Reageer op dit artikel