nieuws

Advocaat Kooistra: ‘invallen zijn pesterijen

Café

De advocaat van Sjoerd Kooistra, Oscar Hammerstein, doet de jongste invallen in huizen en bedrijven van Kooistra af als pesterijen van Heineken. De strafpleiter stelt dat de nieuwe advocaat van Heineken zich wil bewijzen.

Advocaat Kooistra: ‘invallen zijn pesterijen

‘Soms lopen de spanningen hoger op dan verstandig is, maar ik denk dat de nieuwe advocaat van Heineken zich moet bewijzen’, aldus Hammerstein in De Tubantia in een reactie op de invallen van vanochtend.

Volgens Hammerstein kan er helemaal niets gebeuren, ‘want Plassania heeft alles betaald’. Plassania is een bv van Sjoerd Kooistra.

De reactie van Hammerstein volgt op diverse invallen in woningen van Sjoerd Kooistra in Amsterdam, Ubbergen en Groningen. De invallen zijn uitgevoerd in opdracht van Heineken, die al enige tijd in juridisch conflict is verwikkeld met Kooistra.

Afgelopen weekend zijn door deurwaarders ook invallen gedaan April en Arc, twee horecagelegenheden in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Deze invallen zijn uitgevoerd omdat een ex-medewerker zegt nog geld tegoed te hebben van deze horecazaken.

Reageer op dit artikel