nieuws

Bakker serveert alleen nog ‘slow coffee

Café

Slow Coffee was al het culinaire trendwoord van 2011, Van der Breggen Bakkers uit Rotterdam ziet er meer toekomst in. Het nieuwste filiaal van de bakker, Breggen, maakt alleen maar gebruik van slow coffee.

Bakker serveert alleen nog ‘slow coffee

Medewerkers van de koffiecorner schenken aan tafel ten overstaan van de gasten authentieke filterkoffie op. Een koffiemachine is in de zaak niet aanwezig. Voor zover bekend is de bakker hiermee uniek in Nederland, meldt de website van Koffiegek.

Slow coffee

Slow coffee’ impliceert dat de versgemalen koffiebonen alle tijd krijgen om hun smaak aan het traag doordruppelende water te geven.

Breggen is te vinden in Rotterdam, aan de Goudse Singel in Rotterdam. Het filiaal is op 10 maart geopend. Klanten die bij de bakker 5 euro of meer besteden, mogen gratis kennis maken met de slow koffie die Breggen schenkt.

Reageer op dit artikel