nieuws

Baristakampioen start site richting WK

Café

Sander Schat, winnaar het NK Barista eerder dit jaar, is een website begonnen die volledig in het teken staat van deelname aan het World Barista Championship in Atlanta in april volgend jaar.

Baristakampioen start site richting WK

Schat houdt op de site, www.roadtoatlanta.nl, de voorbereiding op het WK Barista bij. RoadtoAtlanta.nl is bedoeld als informatieve site, waarin Schat zoveel mogelijk informatie deelt met de rest van koffieland Nederland, meldt Koffiegek.nl.

In april dit jaar werd Schat uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Barista. In de Central Studios in Utrecht versloeg de boomlange barista onder andere Yakup Aydin en Marielle Fiene. Door deze overwinning mag Schat Nederland vertegenwoordigen bij het WK.

Reageer op dit artikel