nieuws

Bekende Hollandse kroeg op Ibiza in etalage

Café

De volgens eigen zeggen enige originele Nederlandse kroeg van Ibiza, Café de Hoek, staat te huur. Het horecabedrijf is op het Spaanse partyeiland ook wel bekend als de Heineken Hoek.

Bekende Hollandse kroeg op Ibiza in etalage

Café de Hoek, op tien minuten lopen van Ibiza-stad en 50 meter van de boulevard van Figueretas, is al elf jaar een begrip op Ibiza. De huidige uitbaters laten op de aanbiedingenwebsite www.missetmarkt.nl weten dat ze op zoek zijn naar de juiste opvolgers om de kroeg voort te zetten.

Het bedrijf is geopend van april tot en met oktober en er geld volgens de advertentie geen rookverbod. Tevens heeft het café geen brouwerijverplichtingen. De huurprijs van het café bedraagt 1.250 euro per maand exclusief kosten. Voor de overname van de goodwill en inventaris vragen de uitbater 155.000 euro. Dit is inclusief dertig nieuwe terrasstoelen en twee nieuwe zonneschermen.

Update 6 augustus 2009: Inmiddels heeft het bekende café op Ibiza nieuwe uitbaters. Dit zijn eveneens ondernemers uit Nederland.

Reageer op dit artikel