nieuws

Ben Trooster wint EK Spel

Café

Ben Trooster van café De Waal in Vlaardingen is winnaar geworden van het EK Spel van Misset Horeca. Trooster wint een fraaie 3M beamer ter waarde van 2.200 euro en beschikbaar gesteld door Unicomedia.

Ben Trooster wint EK Spel

Trooster beantwoordde de vragen van het EK Spel foutloos en is een 3M beamer beschikbaar gesteld door Unicomedia rijker. Naast de hoofdprijs heeft de organisatie ook nog twee weekwinnaars bekendgemaakt. Dat zijn Ronald Tóth van Bed & Breakfast De Oude Kazerne in Nieuwolda en Wout de Jong van Café L ‘Esperance in Nieuwerkerk aan de IJssel.

De juiste antwoorden op de vragen zijn als volgt.

Nederland werd één maal Europees Kampioen. In welk jaar was dat? 1988

Welke Oranjespeler heeft de meeste interlands gespeeld? Edwin van der Sar

In welke plaats wordt de EK-finale gespeeld? Wenen

Welke land won het laatst gehouden EK in 2004? Griekenland

Reageer op dit artikel