nieuws

Bliksemaankoop van Laurens Meijer

Café

De Brabantse horecatycoon Laurens Meijer heeft grand café The Butler in Etten-Leur overgenomen. De verkopers Wilbert en Marion van den Broek spreken van een zeer snelle verkoop. The Butler was slechts 2,5 jaar in hun bezit.

Bliksemaankoop van Laurens Meijer

‘Tsja, het ging heel snel. Ik was al een tijdje in gesprek met Laurens. In één kwam de zaak in een stroomversnelling. Zondag is alles overgedragen’, aldus de 44-jarige Wilbert van den Broek in BN/DeStem.

Laurens Meijer heeft de zaak inmiddels alweer verhuurd. Nieuwe huurder is Peter Valkenstijn, de eigenaar van onder meer De Burgemeester in de Brabantse stad.

Van den Broek keert voorlopig niet meer terug in de horeca. Hij richt zich voorlopig volledig op zijn hoofdbedrijf, de internationale beveiligingsonderneming Scorpions met vierhonderd beveiligers in loondienst.

Reageer op dit artikel