nieuws

Brandweertruck wordt opvallende espressobar

Café

Nederlands Latte Art-kampioen Onno van Zanten heeft een opvallende truck aangeschaft. Van Zanten heeft een brandweertruck omgebouwd tot mobiele espressobar.

Brandweertruck wordt opvallende espressobar

Met de knalrode oude brandweerwagen gaat Onno van Zanten festivals af. ‘De reacties zijn overweldigend. Op ieder festival of evenement waar we tot nu toe waren, stonden mensen in e rij voor een kop koffie’, aldus Van Zanten de regerend Nederlands kampioen Latte Art.

Van Zanten kwam begin dit jaar in contact met de eigenaar van een oude brandweerwagen, Hans Smit. ‘Toen we met elkaar in gesprek raakten, werden we razend enthousiast en zijn we samen in zee gegaan’.

Volgens Van Zanten is de kwaliteit van koffie op grote evenementen vaak ondermaats. ‘Dat willen we gaan veranderen. De kunsten van onze baristi zijn een echte bezienswaardigheid, wat op festivals en evenementen perfect past’.

Reageer op dit artikel