nieuws

Café Top 100: 15 nieuwe binnenkomers

Café

De Café Top 100 telt dit jaar vijftien nieuwe bedrijven. Dat blijkt uit de zojuist bekend gemaakte caféranglijst van Misset Horeca.

Café Top 100: 15 nieuwe binnenkomers

De hoogste nieuwe binnenkomer is café De Mug in Middelburg. Dit bedrijf komt nieuw binnen op plaats 24. De Mug is oud-winnaar van de Café Top 100 en verdween na de zege in 2004 voor drie jaar in de eregalerij. Nu is het dus weer terug in de ranglijst.

De tweede hoogste nieuwe binnenkomer is Central in Venlo op plaats 62. Snel gevolg door de volgende debutant op plaats 65, Nielz in Almelo.

Tegenover nieuwe cafés staan ook vijftien verdwenen kroegen. Opvallende daarbij zijn De Kater in Enschede en Luxembourg in Amsterdam. De Kater omdat deze is overgenomen. Luxembourg omdat het volgens de jury ondermaats presteert. Beide zaken zijn van Sjoerd Kooistra.

Reageer op dit artikel