Cafébazen gestalkt door verwarde vrouw

Cafébazen gestalkt door verwarde vrouw

Twee café-exploitanten in Breda zijn langdurig structureel digitaal gestalkt door een verwarde vrouw uit Oosterhout. De dader stuurde talloze sms'jes en mails waarin ze bedreigende of seksueel getinte berichten stuurde aan het adres van de horeca-exploitanten.

Justitie van Breda acht de 26-jarige N. van M. uit Oosterhout schuldig aan stalking. De officier van justitie eist een jaar gevangenisstraf, waarvan de helft voorwaardelijk. Verder wil de officier dat de vrouw wordt opgenomen in een inrichting.

De 26-jarige N. van M. stuurde tussen april 2006 en april 2007 talloze sms’jes en mails naar uitbaters van een café in Oosterhout. De berichten waren ofwel bedreigend ofwel seksueel getint, zo meldt BN/DeStem.

In april werd de vrouw opgepakt en na enkele dagen weer vrijgelaten. Direct na haar vrijlating begon ze weer met het sturen van sms’jes en mails. Zelfs in het huis van bewaring stuurde ze allerlei vervelende post naar twee café-exploitanten. De vrouw zegt zelf ook slachtoffer te zijn.

De uitspraak is over twee weken.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.