Caféhouder pakt man al na twee uur vrijheid weer op

Caféhouder pakt man al na twee uur vrijheid weer op

Een café -eigenaar uit Huis ter Heide heeft zondagmiddag een dief op heterdaad betrapt. De man was net twee uur geleden vrijgelaten uit de Penitentiaire Inrichting Veenhuizen. Hij heeft maar kort kunnen genieten van zijn net verkregen vrijheid.

Kort nadat het café aan de Norgervaart in Huis ter Heide was geopend, hoorde uitbater Frans de Jong in zijn café iets vallen. Achter de bar zag hij een wildvreemde man die bezig was zijn laptop los te koppelen. De café-eigenaar greep de man, die echter kans zag zich los te rukken en te vluchten.

De vrouw van de eigenaar had ondertussen snel de politie en de buren gebeld. Terwijl de politie in aantocht was grepen enkele buurmannen de vluchtende man (26) in de kraag.

Hij werd overgedragen aan de politie en voor nader onderzoek ingesloten. Hij bleek al geld uit de kassa van het café te hebben gestolen.

Waarvoor de man in eerste instantie vast zit, wil de politie niet bekendmaken.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.