nieuws

De Mug hoogste binnenkomer Café Top 100

Café

Café De Mug in Middelburg is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Café Top 100 van Misset Horeca. Het café komt binnen op plaats 24, nadat het drie jaar in de eregalerij stond vanwege de nummer één positie vier jaar geleden.

De Mug hoogste binnenkomer Café Top 100

Dit is simpelweg het beste café van Zeeland, meldt Misset Horeca op basis van juryrapporten over het bedrijf van Mikkie van Ossenbruggen. Van Ossenbruggen nam begin dit jaar het bedrijf officieel over van haar vader Barend Midavaine, die het café in 2004 op de eerste plaats kreeg in de Café Top 100.

De Mug is gevestigd in een paar historische panden aan de Vlasmarkt in Middelburg. Het bedrijf heeft Heineken en Mug Bitter als huismerk bier. Het totaalaantal bieren op de tap bedraagt tien. Voor een kop koffie rekent dit topcafé 1,70 euro.

Reageer op dit artikel