nieuws

Drie finalisten voor titel Caféheld

Café

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de drie finalisten voor de titel CaféHeld. De genomineerden zijn Cristel Dekker van Café JP Coen in Hoorn, Thomas Wijns van Biercafé ’t Arendsnest in Amsterdam en Mirjan Theuns van Eetcafé de Tijd in Oisterwijk.

Drie finalisten voor titel Caféheld

Zowel het Arendsnest als De Tijd zijn bekende namen uit de Café Top 100 van Misset Horeca. ‘t Arendsnest staat in 2011 op nummer 61 (2010 o p80) en De Tijd is van positie 42 in 2010 twee plaatsjes gezakt tot plek 44 in 2011.

De winnaar van de drie genomineerde caféhelden wordt op 15 april bekend gemaakt en maakt vervolgens weer kans op de landelijke titel van Horecaheld van 2012.

Volgens organisator SVH is een caféheld iemand die collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. Stemmen kan hier. Ook is er meer informatie te vinden over de genomineerde kandidaten.