nieuws

‘Fatale kogel na weigering portier

Café

Het weigeren van een gast is mogelijk de oorzaak geweest van de fatale schietpartij bij de discotheek de Maassilo in Rotterdam zaterdagochtend. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De politie wil eerst alle getuigen spreken, voordat ze iets zegt over het voorval.

‘Fatale kogel na weigering portier

De Rotterdamse ochtendkrant meldt dat het slachtoffer, een 27-jarige man, waarschijnlijk de dupe is geworden van een boos en gefrustreerd familielid. Het slachtoffer zou volgens de geruchten zijn geweigerd door een portier van de discotheek, waarna hij zijn broer erbij haalde. Hierna werden er enkele schoten gelost, waarbij één man overleed.

Voorzichtig
De politie is voorzichtig met het naar buiten brengen van informatie en wil niet reageren op de geruchten. ‘We willen eerst iedereen hebben gesproken voor we daar iets over kunnen zeggen. Al is het alleen maar om andere getuigen niet te beïnvloeden’, aldus een politiewoordvoerder in het AD.

Zie ook:
Disco dicht na fatale schietpartij

Reageer op dit artikel