nieuws

Galaxy Bar op Schiphol geopend

Café

Schiphol heeft er weer een opvallend horecapunt bij. HMSHost Schiphol Airport heeft de Galaxy Bar geopend op de G-pier op Schiphol. De Galaxy Bar is gesitueerd achter de paspoortcontrole.

Galaxy Bar op Schiphol geopend

Volgens HMSHost, de grootste horeca-exploitant op de Nederlandse luchthaven, gaat het om een nieuw barconcept ‘met uitstekende toevoeging op het horeca-aanbod achter de paspoortcontrole’.

Naast internationale dranken, Heineken extra cold vormen panini’s en andere warme en koude snacks een onderdeel van het assortiment. De Galaxy Bar is dagelijks open van 06.30 tot 20.00 uur.

‘Je ziet dat passagiers vaak tijdig richting de gate gaan. Het is dan prettig als er in het wachtgebied nog een gezellige horecalocatie is om de laatste verblijfstijd op een prettige manier in te vullen’, aldus Ronald Loendersloot, general manager HMSHost Schiphol Airport.

HMSHost exploiteert op Schiphol meer dan zestig verkooppunten waaronder cafés, restaurants, food courts en een hotel. De vestigingen zijn 365 dagen per jaar open en biedt werk aan ruim 1.200 mensen. De jaaromzet van HMSHost bedraagt 75 miljoen euro.

Zie ook