nieuws

Grolsch gaat Miller brouwen en afvullen

Café

Bierbrouwer Grolsch en Miller Brands zijn overeengekomen dat Grolsch de productie van Miller Genuine Draft voor Ierland op zich gaat nemen. Grolsch neemt met ingang van 1 mei 2009 de productie over van de Beamish and Crawford Brewery in Cork, Ierland.

Grolsch gaat Miller brouwen en afvullen

Miller Genuine Draft is evenals Grolsch een van de vier internationale premium biermerken van SABMiller, het bedrijf dat vorig jaar eigenaar werd van Grolsch.

Miller Genuine Draft staat bekend als een makkelijk te drinken bier en wordt wereldwijd verkocht in meer dan honderd landen. Grolsch neemt het brouwen en afvullen van zowel fles, blik als tap over voor de Ierse markt.

Rob Snel, Managing Director van Grolsch: ‘We zijn uiteraard blij met de keuze voor Grolsch. Grolsch kiest in haar strategie voor het optimaliseren van de bezetting van de brouwerij en het verbeteren van de efficiency. Het brouwen en afvullen van Miller Genuine Draft draagt bij aan het rendement van de productie en dus aan het realiseren van onze doelstellingen.’