nieuws

Heineken: ‘Hammerstein reageerde emotioneel

Café

In de emotie kun je, als je een goede vriend verliest, soms zo reageren. Dat is de reactie van Heineken-directeur Philip de Ridder op de reactie van Oscar Hammerstein over de dood van Sjoerd Kooistra.

Heineken: ‘Hammerstein reageerde emotioneel

Hammerstein heeft inmiddels contact gehad met de advocaten van Heineken en de verstandhouding is volgens De Ridder weer genormaliseerd.

‘Hij heeft vrij emotioneel gereageerd. Dat vind ik op zich jammer. Maar nadat hij contact heeft gezocht met onze advocaten is de verstandhouding weer genormaliseerd’, aldus De Ridder op de radio.

Hammerstein liet maandagavond weten dat de bierbrouwer in een brief kenbaar had gemaakt dat Kooistra ‘alles moest inleveren, zowel zakelijk als privé om weer te praten’. Volgens Hammerstein was dat een zodanig voorstel dat Kooistra naar de inschatting van Hammerstein geen uitweg meer heeft gezien.

Reageer op dit artikel