nieuws

Heineken reageert op dood Sjoerd Kooistra

Café

Heineken heeft gereageerd op de dood van horecatycoon Sjoerd Kooistra. De bierbrouwer zou volgens Kooistra’s advocaat Oscar Hammerstein de horecatycoon hebben vermoord door hem te dwingen afstand te doen van al zijn bezittingen.

Heineken reageert op dood Sjoerd Kooistra

‘We steken niet onder stoelen of banken dat we een zakelijk conflict hebben met Kooistra, maar dit is van een geheel andere orde’, laat een woordvoerder dinsdagochtend weten op Radio 1.

Sjoerd Kooistra werd maandagmiddag dood aangetroffen in zijn villa in Ubbergen. Rond middennacht bevestigde de politie officieel de dood van de horecatycoon. Kort daarop haalde advocaat en vriend Oscar Hammerstein hard uit richting Heineken.

Volgens Hammerstein dwong Heineken Kooistra om afstand te doen van al zijn bezittingen, alvorens de brouwer verder wilde praten over het oplossen een zakelijk conflict. Heineken en Kooistra voerden de laatste maanden een harde strijd over achterstallige huurpenningen. Heineken liet de afgelopen weken diverse zaken van Kooistra sluiten.

Reageer op dit artikel