nieuws

Heineken werft barpersoneel voor Winterspelen Vancouver

Café

Heineken is druk bezig barpersoneel te zoeken voor het Holland Heineken House in Vancouver. In Heineken the City in vonden de eerste selectiegesprekken plaats met 140 kandidaat-crewleden.

Heineken werft barpersoneel voor Winterspelen Vancouver

De kandidaten voerden gesprekken met Randstad-selecteurs plus een aantal oud-schaatscoryfeeën. Zo maken NOC*NSF Chef de Mission voor Vancouver Henk Gemser en oud-schaatsers Barbara de Loor, Jochem Uytdehaage en Gerard van Velde onderdeel uit van het selectieteam.

Henk Gemser: ‘NOC*NSF is volop in voorbereiding voor Vancouver en dat geldt ook voor het Holland Heineken House team. Tijdens de Spelen is dat hét thuisfront voor de sporters, hun familie en supporters. Een enthousiast en professioneel Holland Heineken House team moet er aan bijdragen dat iedereen zich thuis voelt en waar we hopelijk ook veel sportieve prestaties gaan delen.’

3000 aanmeldingen

De kandidaten krijgen uiterlijk 1 september te horen of zij meegaan naar de Winterspelen. De oproep van Randstad en Heineken drie weken geleden leverde ruim 3.000 aanmeldingen op. Randstad maakte een zorgvuldige voorselectie van de vele creatieve sollicitaties en presentaties.

De kandidaten, waarvan de eerste groep op gesprek mocht komen, worden beoordeeld op doorzettingsvermogen, enthousiasme, flexibiliteit en teamspirit. Het selectieteam bestaat uit ervaren selecteurs die allemaal bij eerdere edities van het Holland Heineken House (HHH) crewlid zijn geweest.

Dit jaar is het HHH gevestigd in het ijshockeystadion Minuro Arenas in Richmond (foto). Op 20 minuten lopen van het Richmond Olympic Oval waar straks de slag om de schaatsmedailles plaatsvindt.

Live

Dinsdag in Misset Horeca Live volgen we Tatsiana van Neerbos. De 4e jaars Hotelschool studente wil volgend jaar februari dolgraag in Vancouver achter de bar staan en was dus present in Heineken the City.

Meer cafénieuws: