nieuws

Horeca Apeldoorn dit jaar wél tevreden

Café

Koninginnedag vorig jaar was vanwege het drama bij De Naald voor de Apeldoornse horeca een financiële flop. Dit jaar hebben ze betere omzetten gedraaid.

Horeca Apeldoorn dit jaar wél tevreden

In Apeldoorn wordt de avond en nacht voor Koninginnedag de Prinsennacht gevierd. ‘Die viering in combinatie met Koninginnedag hebben flinke omzetten opgeleverd. Beter dan vorig jaar,’ zegt de Apeldoornse horeca in Dagblad De Stentor.

Bart de Haas van Café de Paris en Restaurant Spicebrush bevestigd dat het goede dagen waren. ‘Zeker de Prinsennacht, toen het werk nog wel erg meewerkte.’

Het feest op 30 april zelf kwam vanwege de regen laat op gang. ‘Maar het was stukken beter dan vorig jaar. Toen was het vroeg afgelopen. Toen het dit jaar op Koninginnedag eenmaal begon te lopen, werd het ook ineens ontzettend druk,’zegt Anja Slotboom van art-café SamSam.

Reageer op dit artikel