nieuws

Horecaproject schouwburg Sittard van de baan

Café

De vergevorderde plannen voor de bouw van een groot horecacomplex in het souterrain van de schouwburg in Sittard zijn afgeblazen. In het souterrain zouden aanvankelijk een loungeclub, podiumzaal en restaurant komen.

Horecaproject schouwburg Sittard van de baan

Reden van het stopzetten van de horecaplannen is dat de beoogde exploitanten om financiële redenen zijn afgehaakt, meldt de regionale krant De Limburger.

De ondernemers achten het investeringsrisico van het project te groot. Het zou gaan om een investeringsbedrag van bijna 600.000 euro. Schouwburgdirecteur Pierre Gorissen laat in de regionale pers weten de beslissing van de horecaexploitanten om af te zien van hun deelname uitermate teleurstellend te vinden.

Reageer op dit artikel