nieuws

Hospitality Awards los van Bar:nl

Café

De jaarlijkse uitreiking van de Hospitality & Style Awards door Theme:nl vindt dit jaar niet meer plaats op Bar:nl, het beursevenement in april in Amsterdam. De designprijzen voor horecabedrijven worden maandag 8 oktober 2007 uitgereikt.

Hospitality Awards los van Bar:nl

Waarschijnlijk wordt de uitreiking van de Hospitality & Style Award 2007 in oktober in de Amsterdam Convention Factory, waar op 3 en 4 april Bar:nl plaatsvindt, gehouden. Dit heeft organisator Godfried van der Lugt van Theme:nl laten weten.

‘Momenteel vinden er overleggen plaats. Ondermeer met Herman den Blijker over de catering. Door het loskoppelen van de prijsuitreikingen van Bar:nl, kunnen we groeien als bedrijf. We rekenen 8 oktober op 750 bezoekers’, aldus Van der Lugt tijdens een persbijeenkomst onlangs in Doetinchem.

Zie ook:
Des Indes pakt Hospitality Award 2006