nieuws

Iggy Pop eerste artiest in Watt

Café

Iggy Pop is de eerste artiest in de fonkelnieuwe Rotterdamse club van de horecabroers Aryan en Willem Tieleman, Watt. De kaartjes voor het optreden van de rockicoon op dinsdagavond 2 september waren ‘binnen vijf minuten uitverkocht’.

Iggy Pop eerste artiest in Watt

De officiële aftrap van de eerste sustainable danceclub Watt vindt donderdag 4 september plaats. De officiële opening wordt verricht door Rik Grashoff, kandidaat wethouder Participatie & Cultuur van Rotterdam.

Iggy Pop verzorgt treedt twee dagen voor de officiële opening al op. ‘De 1.400 kaartjes waren binnen vijf minuten uitverkocht, dus dat is een goed begin’, zegt Aryan Tieleman in Het Financieele Dagblad.

Watt is gevestigd in het pand waar jarenlang de bekende Rotterdamse zaak Nighttown was gevestigd. De club herbergt een energieopwekkende dansvloer, zonnepanelen, windmolens en regenwaterbassins op het dak. Verder voert het een ecologische menukaart en is bedrijfkleding niet gemaakt door kinderen in China.

Reageer op dit artikel