In den Uiver snoeihard omlaag in Café Top-100

In den Uiver snoeihard omlaag in Café Top-100

Café In den Uiver in Haarlem is een van de grootste verliezers in de nieuwe Café Top-100. Het café van Paul Zonneveld maakt een vrije val van plaats vier naar 23 en is daarmee in één klap zijn fraaie toppositie in de prestigieuze cafélijst kwijt.

De daling van In den Uiver wordt door de jury vooral toegeschreven aan het personeel. Die is opvallend minder vriendelijk dan de jaren daarvoor en kan volgens de jury op zijn minst bezoekers begroeten.

‘Te vaak is het alsof de openingszin tegen een mooie dame wordt gevolgd door een knietje in het kruis’, luidt het harde oordeel van de jury over de houding van het personeel.

Wel stelt de jury dat het bedrijf alles in zich heeft om tot de top van caféland te behoren. ‘Maar’, zo staat te lezen in de nieuwe Misset Horeca, ‘mag de warmte dan wat vaker uit de mensen komen in plaats van uit het interieur’.

Bekijk hier de ranglijsten van de Café Top 100 2011:

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.