nieuws

J.J. Darboven: Eerlijke koffie en thee

Café

Bewust ondernemen (fair trade) en biologische producten zijn momenteel de trend. J.J. Darboven haakt daarop in met de nieuwe biologische thee van Eilles. Zes pure theesoorten met een volle en kruidige smaak.

J.J. Darboven: Eerlijke koffie en thee

Zes pure theesoorten met een volle en kruidige smaak. Bio Darjeeling Grün Blatt, Bio English Breakfast Tea Blatt, Bio Baroness Grey Tea Blatt, Bio Rooibos Pur, Bio Vervenia en Bio Früchte Natur. Het gaat om 2,5 gram losse biologische thee in een piramidevormig zakje, genaamd Tea Diamonds. De thee zit in een envelopje, en per vijftig stuks verpakt.

Café Intención is de koffie met het Max Havelaar-keurmerk, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige Arabica-bonen. De bonenkoffie is er in de varianten café crème en espresso. Het assortiment bevat ook twee biologische varianten. Café Intención wordt ondersteund met tafelkaartjes en druppelvangers om de consument duidelijk te maken dat eerlijke koffie wordt geschonken.

Meer info:www.darboven.nl

Reageer op dit artikel