nieuws

Kooistra: ‘Geen plannen in Hengelo

Café

Na de aankondiging zaken te starten in Enschede en Almelo heeft Sjoerd Kooistra voorlopig nog geen plannen om in de naastgelegen grote stad Hengelo iets te beginnen. Kooistra zegt eerste klaar te moeten zijn in Enschede en Almelo alvorens hij naar Hengelo gaat kijken.

Kooistra: ‘Geen plannen in Hengelo

Dat meldt de regionale krant Tubantia. ‘Eerste moet ik klaar zijn in Almelo en Enschede. En als zich de gelegenheid voordoet, begin ik misschien nog wel een keer iets in Hengelo. Je weet nooit hoe dat loopt’, aldus Kooistra.

Kooistra vervolgt: ‘Het kan wel nooit gebeuren, maar het kan ook binnen drie maanden. Het ligt gewoon aan de locaties. En die liggen niet voor het oprapen, daar moet je een beetje geluk mee hebben’.

Sjoerd Kooistra is hard op weg om stevige voet aan grond te krijgen in het oosten van Overijssel. Zo versterkte hij met het aankopen van De Kater en het Gran Café zijn positie op de Oude Markt in Enschede. Daarnaast komt er een Drie Gezusters in Almelo.

Reageer op dit artikel