nieuws

Moeder Rotterdamse horecaondernemer wint scooter van Misset Horeca

Café

Ank Snabel van horecabedrijf Cappuccino uit Rotterdam is winnaar geworden van een fonkelnieuwe scooter. Snabel werd gekozen uit alle deelnemers van de gratis kennismakings- en abonneeactie van Reed Business, uitgever van Misset Horeca.

Moeder Rotterdamse horecaondernemer wint scooter van Misset Horeca

Vorige week kreeg Snabel de scooter overhandigd uit handen van Martine Zuil, hoofdredacteur van Misset Horeca. Snabel kon het nog maar amper geloven dat ze eigenaar is geworden van een heuse scooter.

‘Ik geloofde het eerst niet. Ik stond met mijn jas aan om weg te gaan toen Reed Business belde. Ik vroeg of ze het kort wilden houden en toen vroegen ze of ik even wilde gaat zitten. Ik had een scooter gewonnen. Ik wist niet wat ik hoorde’, aldus Snabel.

De moeder van de eigenaresse van Cappuccino vervolgt: ‘Pas toen ik de volgende dag de bevestiging per e-mail kreeg, durfde ik het mijn familie te vertellen. Het gekke was: ik had net besloten om mijn kleindochter een scooter cadeau te geven. En dan dit. Ongelooflijk’.

De afdeling Food & Horeca van Reed Business hield afgelopen tijd een gratis kennismakings- en abonneeactie voor de vakbladen Misset Horeca, Distrifood, Snackkoerier, Misset Catering, Bakkerswereld en Vleesmagazine.

Reageer op dit artikel