nieuws

Nederlandse uitrol Starbucks van start

Café

Koffieketen Starbucks opent nog dit najaar twee nieuwe zaken in ons land. Ze komen beiden op Schiphol, waar afgelopen zomer de eerste Starbucks werd geopend. Verschil is dat de twee nieuwe aanwinsten vòòr de paspoortcontrole komen.

Nederlandse uitrol Starbucks van start

Dat meldt HMSHost, de horeca-exploitant van Schiphol. Volgens HMSHost komen de nieuwe zaken in navolging van het succes van de deze zomer geopende eerste zaak van Starbucks. De twee nieuwe vestigingen komen voor de paspoortcontrole op Schiphol Plaza, waarvan de grootste locatie in het gebied bij Aankomst 4 komt.

‘Wij zijn heel blij dat wij twee nieuwe Starbucks openen, dit keer voor de paspoortcontrole waardoor niet alleen passagiers maar ook wegbrengers en bezoekers gebruik kunnen maken van deze toevoeging aan ons horeca-aanbod’, laat Managing Director Walter Seib van HMSHost Europe & Middle East weten.

Seib: ‘Wij geloven er in dat onze gasten blij zijn ook voor de paspoortcontrole te kunnen genieten van de kwaliteitskoffie van Starbucks. De personeelswerving voor deze locatie gaat nu van start om te zorgen dat wij een uitstekend team hebben’.

HMSHost exploiteert wereldwijd meer dan driehonderd Starbucks Coffee locaties. Het is sinds 1991 een strategische partner en licentiehouder van Starbucks. Ook op Schiphol is HMSHost verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de Starbucks locaties, onder licentie van Starbucks Coffee EMEA B.V.

Zie ook

Reageer op dit artikel