nieuws

Nieuw whiskyboek voor whiskyliefhebber

Café

Het nieuwe whiskyboek ‘Zolang de voorraad strekt…’ wordt op donderdag 13 november in Amersfoort gepresenteerd. Het boek beschrijft hoe het komt dat de smaak van whisky sinds de jaren zestig van de vorige eeuw steeds minder is geworden.

Nieuw whiskyboek voor whiskyliefhebber

‘Zolang de voorraad strekt…’ is gemaakt door Ron Kercher & Bart Schenkels die het boek in eigen beheer in een oplage van 2000 stuks uitgeven. Het is een rijk geïllustreerd lees- en kijkboek geworden in een formaat van 28x28cm. De verkoopprijs bedraagt € 34,50 en het boek is behalve via de bijbehorende website bij een aantal speciaalzaken te koop.

In ‘Zolang de voorraad strekt…’ ontdekt de whiskyliefhebber welke strategieën er zijn om aan goede én betaalbare whisky te komen, hetzij om meteen van te genieten, of als investering. Want die schaarste betekent meteen ook dat de prijzen ervoor, zeker op termijn, booming zullen zijn. Nu genieten of later cashen, dat is de vraag. Zolang de voorraad strekt ten minste.

Reageer op dit artikel