nieuws

NL-uitgaansbladen overgenomen

Café

Boomerang, bekend van de gratis ansichtkaarten, neemt de uitgaansbladen NL10, NL20, NL30 en NL70 over. Per 1 april valt NL Unlimited, de uitgever van de stadsmagazines voor de vier grote steden, onder de Boomerang Groep.

NL-uitgaansbladen overgenomen

Dat maakten beide partijen maandag bekend. Over het aankoopbedrag wilde Boomerang geen mededelingen doen. Bij de nieuwe onderneming werken straks ongeveer zeventig mensen, waarvan veertig voor de NL-uitgaansbladen. Begin april verhuizen de medewerkers naar een nieuw kantoor in Amsterdam-Noord, de ‘Boomerang Casa’.

NL Unlimited is momenteel nog een 100-procentsdochter van PCM. Die uitgever krijgt straks een minderheidsbelang in de nieuwe Boomerang Groep. De overige aandelen komen in handen van de oprichter van Boomerang en het management.

Reageer op dit artikel