nieuws

NL-uitgaansbladen overgenomen

Café

Boomerang, bekend van de gratis ansichtkaarten, neemt de uitgaansbladen NL10, NL20, NL30 en NL70 over. Per 1 april valt NL Unlimited, de uitgever van de stadsmagazines voor de vier grote steden, onder de Boomerang Groep.

NL-uitgaansbladen overgenomen

Dat maakten beide partijen maandag bekend. Over het aankoopbedrag wilde Boomerang geen mededelingen doen. Bij de nieuwe onderneming werken straks ongeveer zeventig mensen, waarvan veertig voor de NL-uitgaansbladen. Begin april verhuizen de medewerkers naar een nieuw kantoor in Amsterdam-Noord, de ‘Boomerang Casa’.

NL Unlimited is momenteel nog een 100-procentsdochter van PCM. Die uitgever krijgt straks een minderheidsbelang in de nieuwe Boomerang Groep. De overige aandelen komen in handen van de oprichter van Boomerang en het management.