nieuws

Onderzoekt mogelijke verkrachting in disco

Café

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Tilburg een 25-jarige man aangehouden op verdenking van verkrachting. Hij zou zich in een discotheek aan de Heuvelring aan een 21-jarige vrouw hebben vergrepen.

Onderzoekt mogelijke verkrachting in disco

Het vermoedelijke slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze mocht zondag weer naar huis.

De politie zag tijdens een surveillance hoe een man uit de discotheek werd gezet. Omstanders gaven aan de agenten door dat hij de mogelijke dader was van een verkrachting die binnen had plaatsgevonden.

De politie vond min of meer gelijktijdig bij de discotheek een versufte vrouw op de grond. Ze zou binnen de muren van de horecazaak zijn verkracht. De verdachte man is volgens de politie mogelijk een bekende van de vrouw.

Reageer op dit artikel