nieuws

Overvalgolf in Vlissingse horeca

Café

De horeca in Vlissingen is opgeschrikt met drie overvallen in korte tijd. Het gaat hierbij om zaken die gevestigd zijn op afgelegen plaatsen in de Zeeuwse havenstad.

Overvalgolf in Vlissingse horeca

Dat meldt Frans Meijer, woordvoerder van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) afdeling Vlissingen. ‘De drie zaken die overvallen zijn, zitten allemaal op afgelegen plaatsen. Ik heb al contact gehad met de politie. Er is op dit moment nog geen aanleiding voor extra maatregelen, maar we zijn op onze hoede’, aldus Meijer op Blikophetnieuws.nl.

Afgelopen vrijdag maakte de politie bekend dat er drie mannen zijn aangehouden voor een overval op de eigenaar van eetcafé De Kanovijver. Het gaat om drie mannen uit Middelburg van 18, 19 en 21 jaar. Het is niet bekend of de drie ook verantwoordelijk zijn voor andere horecaovervallen.

Reageer op dit artikel