nieuws

Pokertoernooi zoekt cafés

Café

Voor het tweede seizoen van het televisieprogramma De pokerkampioen van Nederland, wordt nog gezocht naar cafés waar gespeeld kan worden. In totaal vindt het toernooi in 300 kroegen plaats.

Pokertoernooi zoekt cafés

In totaal doen 24.000 deelnemers mee, die in elk van de 300 cafés tien avonden van steeds 80 pokeraars spelen. ‘Hierdoor zijn de kroegen op doordeweekse dagen verzekerd van een volle zaak en een gezellige sfeer. Bovendien komt een cameraploeg van RTL langs om de spanning en gezelligheid tijdens het toernooi vast te leggen’, zegt David Slager van productiebedrijf Simpel Media.

Slager zoekt nog zo’n honderd kroegen om het toernooi in te organiseren. De tweede editie van De pokerkampioen van Nederland is vijf keer groter dan de eerste, die vorig jaar werd opgenomen, laat Slager weten.

Geïnteresseerde horecaondernemers kunnen contact opnemen met de organisatie via de website.

Reageer op dit artikel