nieuws

Rechtszaak dreigt in conflict Topsportcentrum Almere

Café

De rechter lijkt een oplossing te moeten gaan vinden voor het conflict tussen de gemeente Almere en Time Out Horeca bv. Beide partijen worden het niet eens over een afkoopsom nu de gemeente heeft besloten de horecaruimte in Topsportcentrum Almere zelf te gaan exploiteren.

Rechtszaak dreigt in conflict Topsportcentrum Almere

Dat meldt AlmereVandaag.nl, dat het heeft over een relatie die het vriespunt nadert. In mei deelde de gemeente mee de huurovereenkomst te beëindigen en de horeca zelf te gaan exploiteren.

De horecaondernemer, die in het artikel zegt dat hij in tegenstelling tot de gemeente beschikt over een doorlopend contract, gaat niet akkoord met de door de gemeente voorgestelde beëindigingsvergoeding. Hij heeft naar eigen zeggen ongeveer 400.000 euro geïnvesteerd in het destijds casco opgeleverde pand. Wil van een vertrek sprake zijn, dan moeten minstens die kosten worden vergoed.

Den Daas Recreatie, waarvan Time Out Horeca deel uitmaakt, stelt dat de gemeente met haar voorstel, waardoor het bedrijf er ‘vele honderderdenduizenden euro’s bij inschiet’, aanstuurt op een gang naar de rechter.

Reageer op dit artikel