nieuws

Sinterklaascadeau ruilen bij café Budde

Café

Mensen in Nijverdal die niet tevreden zijn met hun sinterklaascadeaus, kunnen zondag terecht bij café-restaurant Budde. Daar is een ruilbeurs, waar mensen de ongewilde cadeaus met anderen kunnen ruilen.

Sinterklaascadeau ruilen bij café Budde

‘We hopen dat er veel mensen komen, zodat er veel te ruilen valt’, zegt Lars Telgenkamp van het horecabedrijf.

Budde Bike

De ruilbeurs is een van de ludieke acties die café Budde in het leven heeft geroepen. Op de website van het café staat ook dat gasten waarbij het cafébezoek voorzichtig uit de hand is gelopen gebruik kunnen maken van de Budde Bike.

Autosleutel is borg

Tegen inlevering van je autosleutels kun je dan een Budde Bike meekrijgen. Een oerdegelijke leenfiets, duidelijk herkenbaar als Budde Bike voorzien van reflecterende strepen en de waarschuwende tekst: ‘pas op, zwenkt uit’. De volgende dag liggen de autosleutels gewoon achter de bar klaar en kan je, tegen inlevering van de Budde Bike, weer op een verantwoorde manier de weg op.

Reageer op dit artikel