nieuws

Strandbeurs 2010 op 16 november

Café

Strand Nederland houdt op dinsdag 16 november samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de tweede Strandbeurs voor paviljoenhouders en horecaondernemers met een terras. De Strandbeurs wordt gehouden in Dutch Water Dreams in Zoetermeer.

Strandbeurs 2010 op 16 november

Tijdens de beurs is er van alles te zien op het gebied van de nieuwste horecatrends en ontwikkelingen, terrasinrichting, paviljoenbouw en assortiment. De beurs richt zich vooral op paviljoenhouders langs de kust, leveranciers en alle horecaondernemers met een terrasgelegenheid.

De Strandbeurs is een ideale gelegenheid om in één keer de meeste actuele ontwikkelingen en trends te leren kennen, zo laat KHN weten. Daarnaast is het voor andere horecaondernemers en leveranciers interessant om te zien welke buitentrends de komende zomer het terrasbeeld zullen bepalen. Na afloop van de beurs verzorgen de Sligro in samenwerking met Dutch Water Dreams een culinaire verrassing voor de bezoekers.

Op dinsdag 16 november 2010 is de beurs geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Dutch Water Dreams is gevestigd aan de Van der Hagenstraat 3 in Zoetermeer.

De organisatie van de Strandbeurs is in handen van Strand Nederland. Meer dan 95 procent van de strandpaviljoenhouders is bij Strand Nederland aangesloten.