nieuws

’t Hemeltje viert jubileum groots

Café

In het bijna 400 jaar oude Café ’t Hemeltje wordt vanaf 25 maart uitgebreid gevierd dat Anton Tielen samen met zijn vrouw Jos 25 jaar geleden, in 1985, kastelein/uitbater/eigenaar werd van Café ’t Hemeltje in Bloemendaal.

’t Hemeltje viert jubileum groots

Café ’t Hemeltje is vanaf de opening onafgebroken een horecalokaliteit. En dat is vrij uniek. Dit jaar zal actief gevierd worden dat de zaak 25 jaar geleden eigendom werd van Anton Tielen.

In die jaren is het ‘Café met eten’ uitgegroeid tot een horecabedrijf met 25 medewerkers dat 363 dagen per jaar geopend is. Dit jaar kwam het bedrijf binnen in de Café Top 100 op nummer 89.

Speciaal biertje

De Aftrap voor de festiviteiten wordt gedaan op donderdag 25 maart met het tappen van het eerste glas ‘Antoon Bier Limited Edition 25 jaar Café ’t Hemeltje.’ Voor de gelegenheid komen de brouwers van De Koninck uit Antwerpen om de handeling te verrichten.

Ook zal het eerste exemplaar van de nieuwe huiskrant worden gepresenteerd. De krant heeft een oplage van 2500 exemplaren en zal in Bloemendaal-Dorp huis aan huis worden verspreid.

Ook de rest van het jaar zal een keur aan activiteiten in het café georganiseerd worden.

Reageer op dit artikel