nieuws

Taxi Bavaria wint Taxi Innovatie Prijs 2008

Café

Taxi Bavaria is dit jaar tijdens de Taxi Expo in Houten winnaar geworden van de Taxi Innovatie Prijs 2008. Juryvoorzitter André Testa overhandigde vandaag de prijs aan Bavaria en Prestige Taxi, partners in Taxi Bavaria. Uit het juryrapport bleek dat Taxi Bavaria het meest originele, creatieve en innovatieve concept is van 2008.

Taxi Bavaria wint Taxi Innovatie Prijs 2008

Met Taxi Bavaria is het mogelijk om in heel Nederland 24 uur per dag een taxi te bestellen met het nummer 0900-8111. Met deze service wil Bavaria de consument een handreiking bieden om verantwoordelijk om te gaan met alcohol en verkeer.

Landelijke dekking

De landelijke dekking van Taxi Bavaria wordt gegarandeerd door 8.000 kwaliteitstaxi’s en 12.000 gediplomeerde medewerkers. In de komende feestmaand zal taxi Bavaria extra onder de aandacht worden gebracht met een televisie reclame.

Taxi Expo

Taxi Expo is het leidende taxi vakevenement in de Benelux en vormt hét jaarlijkse trefpunt voor de Nederlandse personenvervoerder. Met de Taxi Innovatie Prijs wordt extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in het personenvervoer.

Reageer op dit artikel