nieuws

Uitslag sectie lichaam Kooistra woensdag bekend

Café

Woensdagmiddag 30 juni rond 12.00 uur verwacht de politie met meer informatie te komen over de dood van Sjoerd Kooistra. Dan zal de uitslag van de verrichte sectie op het lichaam van de horecatycoon bekend zijn.

Uitslag sectie lichaam Kooistra woensdag bekend

Dat meldt de politie. De politie heeft het forensisch onderzoek naar de dood van Kooistra vandaag om 17.00 uur afgerond. De woning in Ubbergen is nog niet vrijgegeven omdat tactisch onderzoek ter plaatse nog niet is afgerond.

Het buurtonderzoek wordt woensdag voortgezet. Volgens de politie gaf de wijze waarop het lichaam van Kooistra maandagmiddag is gevonden aanleiding tot het starten van een grootschalig opsporingsonderzoek.

Het onderzoeksteam wil zorgvuldig te werk gaan om gedegen conclusies te kunnen trekken en verwacht woensdagochtend rond 12.00 uur met meer informatie naar buiten te kunnen treden, aldus de politie.

Reageer op dit artikel